Változatos, barátságos szálláshelyek a Vértesalján

A Vérteslovas Tábor Budapesttől 50 km-re, a festői környezetben fekvő Vértesbogláron várja a kiránduló osztályokat, családi, baráti és céges társaságokat.

Vidéki hangulat, családias légkör, házias ízek, aktív kikapcsolódás és természetközeli élmények garantáltak a vendégek számára.

Közel 200 fő elhelyezése lehetséges különböző szállásokon: modern apartmanokban, egylégterű tetőtéri birodalomban, vidéki hangulatot idéző parasztházakban, vadregényes jurtákban és az újonnan átadott Metzger-házban.

 

Szálláslehetőségek

Apartmanok

Az Alma és Körte apartmanokban max. 6 fő szállásolható el, ahol 1 hálószoba 2 különálló ággyal és a tágas nappaliban további 2 db kihúzható kanapé áll rendelkezésre. Az apartmanban amerikai stílusú konyha teljes felszereléssel, főzőlapokkal, hűtővel, mikrohullámú sütővel szolgálja vendégeink kényelmét. Tágas fürdőszobában modern zuhanykabin, mosdó, WC található. Befogadó képességük: 6 fő/apartman.

A Barack és Szilva apartmanokban 2 külön bejáratú szoba található, szobánként 2-2 felnőtt méretű emeletes fa ággyal. Az előtérből nyílik a tágas konyharész teljes felszereléssel, edényekkel, főzési lehetőséggel, mikrohullámú sütővel, hűtőszekrénnyel. A fürdőszoba és a WC külön helyezkedik el. Befogadó képességük 8 fő/apartman.

Tetőtéri birodalom

Osztályközösségek, baráti társaságok számára ajánlott, nagyméretű, egy légterű szoba 24 fő befogadására alkalmas. A szobához igényesen kialakított 3 zuhanyzóból álló fürdőszoba és különálló 3 mosdó biztosított. Konyharész itt nem található.

Parasztházak

A vidéki hangulatot idéző parasztházakban két külön nyíló, tágas szobával, előtérrel, részlegesen felszerelt konyhával, tűzhellyel, zuhanykabinos fürdőszobával, mosdóval. Befogadó képesség 14 fő/parasztház, de pótágyazhatók.

Jurták

Egyszerű kivitelű, hangulatos, vadregényes szálláshely, nemcsak kalandvágyóknak. 6 db különálló, ám egy területen elhelyezkedő jurta-csoport. "Hamis" jurtaként padozattal és lezárható tetővel, klasszikus szivacs fekvőhelyekkel. Zuhany és mosdó a jurták mellett kialakított vizes blokkban található. Befogadóképességük 8 fő/jurta.

Metzger-ház

A 2015-ben átadott épület két földszinti szobája 12-12 fő befogadására alkalmas, az emeleten pedig 1 db 10 fős és néhány 4 fős szoba áll rendelkezésre. A földszinti két nagyszoba rendelkezik mosdó és zuhanyhelyiséggel, az emeleten a folyósón kapott helyet a férfi-, női zuhanyzó és a toilette is. A házban konyharész nem található.

Igény szerint ellátást biztosítunk vendégeink részére.

 

Aktív kikapcsolódás

Erdei iskolák, táborok, osztálykirándulások nagyszerű színtere, ahol képzett animátorok gondoskodnak a látogatók szórakozásáról és biztonságáról.

Vérteslovason nem csak a lovaké a főszerep. Az egyéni és csoportos lovaglás mellett, falmászás, 3D karika, drótkötélpálya, bungee trambulin, kézműves és kemencés foglalkozások, kerékpáros túrák, csúszdás medencék és számtalan sportpálya – füves foci, kosárlapbda, röplabda, tollaslabda és floorball pálya – áll a vendégek részére.

 

Rendezvények

A park területe kiválóan alkalmas családi napok, baráti és családi összejövetelek, születésnapok, oktatások és tréningek megtartására is.

Indoor programokhoz ajánljuk emeleti termünket, ahol flip-chart tábla, projektor, vetítővászon és WIFI biztosított. A terem befogadó képessége elrendezéstől függően max. 80 fő.

A hatalmas zöld területen több tűzrakóhely található, hogy a közös főzés öröme közelebb hozza a társaságot. Az összejöveteleket suttogó bemutatónk, lovaskocsikázás, szórakoztató és ismeretterjesztő állatbemutató teheti színesebbé.

 

Gyakorlati tudnivalók

Cím: 8085 Vértesboglár, Kossuth L. u. 69.

Telefon: Rapp Andrea (értékesítés, szervezés): +36/30/912-9793

Kapcsolat: http://www.verteslovas.hu/kapcsolat/

E-mail: info@verteslovas.hu

www.verteslovas.hu