Tökéletes, tartalmas kikapcsolódás Tolna megyében

A Zichy Park Hotel**** Tolna megye északi szélén, a Mezőföld déli részén fekvő Bikács-Kistápén található, területén számos állatnak: póniknak, nyusziknak, csacsiknak és egy gyönyörű tónak ad otthont. Mesés természet, csodaszép tó, friss levegő – 15 hektárnyi nyugalom a tökéletes kikapcsolódásért – ez a Zichy Birtok. Csodás élmények, mindössze másfél órára a fővárostól!

A birtokon összesen 48 szoba közül választhatunk, ebből a főépületben 39 négycsillagos szoba található, vagy a kalandosabb kedvű vendégek a hangulatos melléképületek közül a Parasztudvarban, a Vincellérházban, a Lovasházban vagy a Horgászházban foglalhatnak szállást. Az étteremben a vidék ízeivel töltődhetünk fel, amelyek gyermekkorunk falun töltött nyarainak emlékét idézik fel, sőt, az ebéd és vacsora gyakran régi családi receptek alapján készül!

A Zichy birtok 15 hektáros területén: csónakázás, horgászat, lovaglás, lovaskocsizás vagy télen lovasszánozás, állatetetés, biciklizés, birtok-séták várnak, és az óriás sakkal és kerti játékokkal is játszhatnak a gyerkőcök. Nyáron az időszakosan működő szabadtéri medencében is felfrissülhetünk, novembertől márciusig pedig a tradicionális disznóvágás folyamatába nyerhetünk betekintést.

A kapun kívül is számos kirándulási lehetőséget találsz a közelben: középkori várak Ozorán, Simontornyán, hazánk legnagyobb angolparkja, a dégi Festetics-kastélynál, a dimbes-dombos Tolnai-hegyhát festői fekvésű, bukolikus nyugalmat árasztó falvai, mind megannyi remek úti célok.

 A szállodában rossz idő esetén a Levendula Spa medencéje és szaunája, az egész évben üzemelő szabadtéri jakuzzi, az épületen belül a gyermek játszóház és az emeleti társasjátékozási lehetőségek szórakoztatnak. Asztalitenisz, biliárd, darts, hogy csak a népszerűbb játékokat említsük.

(A szálloda az Eventrend Group tagja, amelynek szállodaüzemeltetéssel foglalkozó ágazata az Eventrend Hotels. A visszatérő vendégek könnyedén csatlakozhatnak a ByNights Törzsvendég Programhoz, ahol az első szint elérése után már törzsvendég-kedvezményeket vehetnek igénybe – akár az Eventrend Hotels minden szállodájában.)

Gyakorlati tudnivalók

Zichy Park Hotel****

Cím: H-7043 Bikács-Kistápé Liget

Megközelítés:

Az M6 autópályáról Dunaföldvár-centrum lehajtónál jövünk ki, majd Cece felé, a 61-es főúton, cecénél balra kanyarodva a 63-as főútra, Vajta utáni első település Bikács. A falu központjából jelzőtábla mutatja az irányt a hotelhez, Kistápéra.

Az M7 sztrádáról, a Székesfehérvár-dél kihajtótól, a 63-as főúton, Sárbogárdon keresztül érünk Bikácsra.

Telefon: +36 75 676-160

E-mail: info@zichypark-hotel.hu

A szálloda hivatalos honlapján a csomag ajánlatokat is meg lehet tekinteni.