Elmúltak már azok az idők, amikor csak és kizárólag sportos hátizsákokat gyártanak. Talán a széles választéknak köszönhető, hogy ma már nem csak a gyerekek és a nők, hanem a férfiak is előszeretettel választják ezt a kiegészítőt. A sportos stílusú hátizsákokat nem minden ruhával és helyzetben hordhatjuk, viszont a műbőrből vagy bőrből készült hátizsákok olyan szépséges kivitelezésben készülnek, hogy maximálisan ki tudják egészíteni a munkahelyi öltözékünket is akár. Mutatjuk, hogy a férfiak és a nők, miért is kedvelik annyira a hátizsákokat, és tippeket is adunk, hogy milyen hátizsák mellett döntsünk, ha éppen most tervezünk ilyen táskát vásárolni.

 

A hátizsákok közkedveltségének okai

A hátizsákok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az irodai dolgozók, az üzletemberek és üzletasszonyok körében. Egyrészt azért, mert többféle színben és stílusban is kaphatók, tehát bármilyen elegáns öltözékbe bújunk, mindenképpen találni fogunk a ruházatunkkal kompatibilis hátitáskát. Legyen szó egy öltöny, vagy kosztüm viseletről, egy lenge nyári öltözékről, vagy egy őszi ruházatról, biztos, hogy megtaláljuk azt a hátizsákot, amely mind színben, mind pedig anyagban nagyszerűen passzol majd az aznapi viseletünkhöz. A másik ok, amiért annyira kedveli mindkét nem ezt a típusú táskát, nem más, mint a különféle kialakításuk. A kínálatban ugyanis vannak kisebb, közepes és nagyobb méretű elegáns táskák, amelyeket mindképpen össze tudjuk hangolni az egyéni és az aktuális igényeinkkel. Ha sokat járunk üzleti tárgyalásra és a laptopot is gyakran magunkkal visszük, találni fogunk olyan táskát, amely lehetőséget ad ennek az eszköznek a tárolására. Viszont, akkor sem kell csalódnunk, ha csupán egy üzleti ebédre készülünk, hiszen a kisebb elegáns hátizsákok között is fellehetők a visszafogott darabok, mind szín, mind méret, mind pedig textúra tekintetében.

A férfiak és a nők is ezt a fajta táskát keresik és választják a napi ingázásukhoz, merthogy ez az egyik legpraktikusabb kiegészítő, ha egész nap úton vannak. A belső és külső zsebek lehetőséget adnak a fontosabb holmik tárolására, míg a belső rekeszbe olyan dolgokat pakolhatnak, amelyekre napközben szükségük lehet, legyen szó ivóvízről, élelemről, napszemüvegről, sminkkészletről. A hátizsákok maximálisan betöltik a funkciójukat és még praktikusak is. Minden aznapi, szükséges holmit úgy vihetünk magunkkal, hogy nem szükséges 2-3 táskát magunkkal cipelnünk. Ha tudjuk, hogy mire használjuk az adott táskát, akkor könnyű dolgunk lesz a vásárlásnál, amelyet a CCC webáruházban vagy személyesen, valamelyik üzletükben is megtehetünk. A CCC webáruházban egyszerű a vásárlás, hiszen beállíthatjuk a kategóriákat – ár, márka, szín és anyag – és nem csak könnyen, hanem gyorsan is megy a vásárlás.

A férfi és női hátizsákok eltérő méretekkel rendelkeznek, hiszen a gyártók figyelembe veszik az anatómiai adottságot. Mindkét nem találhat a széles kínálatban nagyon divatos darabokat, amelyek mindenképpen megfelelnek az aktuális trendeknek.

Milyet válasszunk, ha elegánsak szeretnénk lenni?

Voltaképpen mindegy, hogy bőr, műbőr vagy más anyagú hátizsák mellett döntünk, hiszen szinte minden anyagból készítenek ma már elegáns táskákat, amelyeket bátran viselhetünk még irodai öltözékkel is.

A hátizsákok eleganciáját nem feltétlenül a színük határozza meg, tehát nem csak a klasszikus színek, mint a fehér, a szürke, a barna és a fekete lehet elegáns, hanem akár egy camel, egy kék, egy bézs színű táska is.

A férfiak jobban preferálják az egyszerű, letisztult vonalakat és stílust képviselő darabokat, ellenben a nőkkel, akik szeretik, ha az adott táska, mindig az adott eseménynek megfelelő. Egy üzleti tárgyalásra a kifinomult, ám minimalista táska illik, viszont egy elegáns partira nyugodtan választhatunk egy dizájnosabb, csillogóbb, kapcsokkal, fényes díszítéssel ellátott táskát is.