Pécsi gyorséttermek, gyros, pizza, lángos, szendvics, reggelik

Pécs az óriási éttermi és kávézói kínálat mellett gyorséttermekben is tud magas színvonalat nyújtani a klasszikus kifőzdéktől a gyroson át a pizzáig, nem is beszélve  a szinte minden sarkon megtalálható obligát pékségekig. Hétvégén, főleg vasárnap jóval szűkebb a választék.

 

Aranygaluska étterem

Pécs, Irgalmasok u. 5.

Pécs központi helyén a Konzum áruház épületében 2003 óta működik a közkedvelt gyorsétterem-kifőzde barátságos árakkal, a szokásos klasszikus fogásokkal a megszokott menzai színvonalnál jóval magasabb konyhai teljesítménnyel. Természetesen aranygaluska is van mindig és a mákosguba is nagyon finom. Nyitva reggeltől délutánig minden nap.

Menü: 750/880 Ft

 

Kapucíner étterem

Pécs, Ferencesek utcája 41.

A Kórház tér közelében lévő étterem reggeliket, nagyon finom rántottáktól a változatos szendvicsekig, laktató ebédeket, a szokásos készételektől a frissensültekig kínál. Az átlagos kifőzdéknél sokkal jobb alapanyagokból, nagyobb választékban készülnek a fogások. Naponta változó táblás étlap, remek desszertek.

Hétvégén zárva!

 

Ízes Magyar Csemege

Pécs, Széchenyi tér 2.

A város egyik legjobb reggelizőhelye 7-től várja a vendégeket nagyon finom, egyedi, frissen készült szendvicsekkel, melyek kizárólag magyar, kistermelők által készített alapanyagokat tartalmaznak. Kis delikátesz bolt is van kézműves termékekkel. Csak hétköznap vannak nyitva! H - P: 7.00 - 16.30

  

Aranycipó Pékség

Pécs, Árkád üzletközpont

Pécs, Ferencesek utcája 50.

Pécs, Széchenyi tér 6.

A pécsváradi illetőségű pékség mögött igazi sikertörténet áll, szívós munkával és kitűnő minőségű termékeikkel lassan országos hálózatot építenek ki. Pécsett több helyen is megtaláljuk szaküzleteiket, melyekben a magas minőségű, mindig friss, változatos pékáruk mellett elsőrangú, kiváló szendvicseket is ehetünk helyben fogyasztásra is. Az Árkádban még tükörtojást is reggelizhetünk, a kávé minden üzletükben remek. Nemrég nyitottak egy tágas, beülős üzletet a Széchenyi téren! Budapesten is már jelen vannak egy igen közkedvelt üzlettel, az Árkád bevásárlóközpontban.

 

Maci Lángosozó

Pécs, Szigeti út 51.

A város legjobb lángosozója már reggel fél 6-tól kínálja kitűnő minőségű lángosvariációit. Hibátlan tészta, rendkívül gazdag feltétek választéka, sok töltött lángos egyedi kreációk. Az etalon lángosok mellett hamburgerek, hot dogok, wimpik. Az Orvostudományi egyetemtől nincs messze.

Nyitva hétköznap reggel 7-től délután 5-ig, szombaton fél kettőig, Vasárnap zárva!

 

Mr. Remy Gyros

Pécs, Hajnóczy József u. 2.

Az Uránvárosba, a piac mellé kell mennünk a város egyik legtökéletesebb gyrosáért. A hely unikum a maga nemében, hisz egy magyar mesterszakács vezeti a helyet. Tökéletes fűszerezettségű, szaftos hús, jó minőségű hozzávalók, hatalmas választék. nagyon finom házi készítésű burgonyachips. A bevállalósak megpróbálkozhatnak a két és fél kilós brutális nagyságú Maximus tállal.

Vasárnap zárva, amúgy este fél 8-kor zár.

 

Repeta gyros

Pécs, Nagy Lajos király út 10.

Pécs legnagyobb forgalmú gyros-ozójánál már pizzát, hamburgert is ehetünk, de a gyros az első számú kedvenc. A nagy forgalmú 6-os út mellett, az Árkáddal rézsút szemben, a nagy parkoló túloldalán található, a tízemeletesek előtti üzletsoron.

Vasárnap zárva!

 

Ciao Pizzéria és Rosticceria

Pécs, Verseny u. 1.

A vasútállomástól nem messze, a sínek túloldalán az Agip benzinkút melletti épületben működik ez az eredeti berendezésű olasz ételbár. Olasz főszakács irányításával készülnek az autentikus talján ételek. Fatüzelésű kemencében készített pizzák, tésztaételek, halak, sültek széles választéka. Reggel 6-tól reggelik, délben kedvezményes ebédmenük.

Este 10-ig nyitva, Vasárnap csak délután háromig!