A falusi turizmus gyöngyszeme

Levendula, Körtefa, Zsálya vendégházak

A dél-cserháti dombok lankái között meghúzódó Alsópetényt sokszor a Cserhát kis Svájcaként is emlegetik. A Budapesttől 55 km távolságra, alig egy órányi utazással elérhető kistelepülés tökéletes hely a pihenést, kikapcsolódást keresők számára.  A környék bővelkedik látnivalókban és számos kirándulási lehetőséget is kínál. A teljesen felújított Levendula, Körtefa és Zsálya Vendégházak Alsópetény központjában, egész éves nyitva tartással várják vendégeiket.

Levendula Vendégház

Nevét a kertben illatozó ezer tő levendula bokorról kapta. A Vendégház két külön bejáratú házrészből áll. Mindegyikben kettő, kétágyas, saját WC-vel és zuhanyzós fürdőszobával rendelkező szoba, valamint teljesen felszerelt konyha található. A zárt udvar biztonságos és kényelmes parkolást tesz lehetővé.

Körtefa Vendégház

A házban három teljesen felszerelt kétágyas szoba található, külön WC-vel és zuhanyzós fürdőszobával. A Vendégház középső, és központi helyisége a csikóstűzhelyes, beépített konyha. A kertben kiépített tűzrakó hely, és fedett filagória biztosítja meleg nyári napokon vendégeink kényelmét. A zárt udvar két autó számára biztosít kényelmes és biztonságos parkolást.

Zsálya Vendégház

A házban két darab kétágyas, és egy háromágyas szoba található, saját WC-vel és zuhanyzós fürdőszobával, valamint egy teljesen felszerelt közös konyha biztosított.

A korlátlan WiFi az összes vendégházban elérhető.

Az aktív időtöltést kereső vendégeink számára gyereküléssel ellátott, bérelhető biciklik, nordic walking botok állnak rendelkezésre.

Gyakorlati tudnivalók

Levendula Vendégház

Cím: 2617 Alsópetény, Béke út. 2. 

Körtefa Vendégház

Cím: 2617 Alsópetény, Béke út. 10.

Telefon: +36 20 22 33 441

E-Mail: sales@pronaykastely.hu

http://www.alsopetenyszallas.hu/