Autentikus vendégház az Őrség szívében

Úri Koma Háza – a nagyobb épület

Úri Koma Háza 65 m2-en 2 külön nyíló hálószobájával, nagy ebédlővel és tágas konyhával, kádas fürdőszobával 6 főnek biztosít kényelmes, nagyon jól felszerelt szállást. A Ház kis- és nagycsaládoknak a legideálisabb. A házban mosó- és mosogatógép áll rendelkezésre, így biztosítva akár egy hosszabb ott tartózkodás alatt is az otthon kényelmét.

A nagyszobában egy franciaágy (160x200) és egy kihúzható kanapéágy (2x80x200), a kisszobában 2 db (80x200) különálló ágy van. Ágyneműt és törölközőt biztosítanak.

Úri Koma Kuckója - a kisebbik ház

Úri Koma Kuckója 35 m2-en, egy légtérben, tágas, nagyon világos és gyönyörű kilátással rendelkező stúdió kisház, mely kényelmes, jól felszerelt szállást nyújt 2+2 fő részére. Elsősorban a tágas és kényelmes szállást kedvelő pároknak és kisgyerekeseknek ajánljuk.

A Kuckóban egy franciaágy (160x200) és egy egymásra rakható elemes (2x80x200) ágy biztosítja a pihenés kényelmét. Ágyneműt és törölközőt úgyszintén biztosítanak.

A tágas kertben pihenő és tűzrakóhely is található. Amennyiben főzni támad kedvünk, tűzifát és bográcsot is kaphatunk vendéglátóinktól.

Állatbarát hely, kutyust is vihetünk, azonban a vendégek és a kutyák nyugalma érdekében egy időben csak az egyik házban fogadják a jól nevelt házi kedvencet.

Gyakorlati tudnivalók

Cím: Úri Koma Háza, Őriszentpéter, Templomszer 26.

Telefon: +36 20 514 6552

E-mail: urikomavendeghaz@gmail.com

A vendégház honlapját ide kattintva érjük el.