Mediterrán vízi élmények a nyugati határszélen

Az Őrség legnagyobb élményfürdője a hangzatos nevű, szentgotthárdi St. Gotthard Spa & Wellness fürdő. A 2007-ben nyílt, modern fürdőkomplexum, a mediterrán – csaknem trópusi – hangulatú élmény- és termálpark egész évben, változatos szolgáltatásokkal várja az idelátogatókat.

Az élményfürdő

A luxus környezetben a kikapcsolódás, regenerálódás, remek programok és szórakozás kicsik és nagyok számára egyaránt garantált. A közel 1500 m2-es vízfelületet csúszdákkal, pezsgőfürdővel, szaunával, sportolási, illetve gyógy- és wellness lehetőségekkel tették még izgalmasabbá. Több csúszda ténylegesen elhagyja az épületet, hogy aztán később visszakanyarodhasson a falak közé.

A hazánk legnyugatibb városában, az Őrség kapujában épült létesítményt üvegkupola borítja, alatta pálmafák, egzotikus, burjánzó növényzet és naturális kőburkolat biztosítja a természethez közeli, még télen is a meleg évszakokat idéző hangulatot. Szinte szó szerint szüretelhetnénk itt banánt, de hát ki akarná megrongálni a dekorációt.

Szaunapark

A nemzetközi színvonalú szaunaparkban a szokásos finn és aroma szaunák mellett még egy klasszikus kültéri finn szaunát is igénybe vehetünk. De van itt gőzfürdő, infraszauna és gőzös bioszauna is.

A gyógyvíz

Az itt található nátrium-hidrogénkarbonátos, széndioxidot tartalmazó termálvíz elősegítheti a mozgásszervi, nőgyógyászati megbetegedések, neurológiai panaszok, valamint az érrendszeri rendellenességek kezelését, sportsérülések gyógyulását. Jótékony hatással lehet a kopásos ízületi megbetegedésekre, gerincproblémákra, illetve hatékony kiegészítőjévé válhat fizioterápiás és reumatológiai kúráknak.

Ebben a fürdőben is azt a praktikus rendszert használják, ahol a fogyasztást a vendég belépőórájára terhelik, így nem kell pénzt vinni magunkkal, elég a komplexum elhagyásakor rendezni a tartozást.

Gyakorlati tudnivalók

Cím:

9970 Szentgotthárd, Füzesi út 3/A

Nyitva tartás:

Élményfürdő, minden nap: 09.00-20.00.

Szaunapark: 10.00-19.30

Belépődíjak:

Az aktuális árlista ide kattintva látható.

Kedvezményes családi jegyek, 4 órás jegyek és délutáni jegyek (17 órától) is válthatók.

Telefonszám: +36 94 554 324

A termálfürdő hivatalos honlapja