Szállás az Őrség és a Rábavidék felfedezőinek

Hazánk legnyugatibb városában, egyben a Hármashatár közvetlen közelében fekvő Szentgotthárd ad otthont a népszerű Lipa Hotelnek. Kirándulók kedvelt szálláshelye, ahonnan számtalan őrségi, rábavidéki és nemzetközi túraút és kerékpárút könnyűszerrel megközelíthető. A közelben megcsodálhatjuk az őrségi népi építészet jellegzetes jegyeit magukon viselő falvakat, hogy aztán nekivágjunk az erdőnek és megcsodáljuk az Őrvidék és a Rábavidék legszebb, mozaikos tájait.

A Lipa Hotel a kirándulni vágyókat túratérképpel, tippekkel segíti, kérés esetén elemózsiás batyut is készít a vendégei számára. Azoknak pedig, akik kerékpárral szeretnék bebarangolni a környék nevezetességeit, lehetőségük van biciklit bérelni a szálloda recepcióján.

A környék nem csak a túrázók számára tartogat számtalan felfedezni valót, de a termálvizek kedvelőinek is. Azok számára, akik az Aktív pihenés vagy Kényeztető csomagot választják, egész napos élményfürdő belépővel kedveskedik a szálloda a St. Gotthard Spa & Wellness termálfürdőbe. Ha valakinek ez nem lenne elég, akkor a 30 km-re lévő szlovéniai Moravske Toplice-be látogatva Európa egyik legnagyobb élményfürdőjében kényeztetheti magát, vagy az ausztriai Bad Blumau-ba, ahol egy különleges – Hundertwasser tervezte – termálfürdőben pihenheti ki a fáradalmakat.

De ezeken kívül a Ciszterci templom, a Hársas-tó, az Őrségi Nemzeti Park tájai és még számtalan más látnivaló várja az idelátogatókat.

A Lipa Hotel 22 légkondicionált szobával és 2 apartmannal áll a vendégek rendelkezésére, a szálloda természetesen  saját parkolóval rendelkezik, de van teniszpálya, kültéri fitness lehetőség és játszótér is, sőt még kerékpárt is tudunk kölcsönözni. A háromcsillagos hotel jól felszerelt hotelszobái Wi-Fi-vel, TV-vel, telefonnal és minibárral várják a turistákat. A földszinten működik a nagy befogadóképességű, teraszos étterem, ahol a svédasztalos reggeli mellett ebédet és vacsorát is kaphatunk. A szálló a vasútállomás közelében helyezkedik el, a város központját és a termálfürdőt is pár perces, kényelmes sétával érjük el.

Gyakorlati tudnivalók

Cím: Lipa Hotel, Szentgotthárd, Gárdonyi Géza u. 1.

Telefon: 06/94/383-060

Ide kattintva tudunk a szállónak e-mail üzenetet küldeni.