Hegyi hotel a Chopok déli lábánál

Az Alacsony-Tátra déli oldalán, a lehető legideálisabb helyen épült Hotel Srdiečko remek választás mind a téli, mind pedig a nyári szezonban. A nemrég felújított szálloda pontosan a Chopokra vezető lanovka alsó állomásánál fekszik, innen tényleg csak egy ugrás az Alacsony-Tátra fenséges főgerince.

A szálloda és környezete

Az 1216 m magasságban, még az 50-es években szállodát az elmúlt években részben felújították, jelenleg 3 csillagos szolgáltatásokat nyújt, a szobák nem túl nagyok, és a legtöbb még modernizálás előtt van, de a földszinti részek már nagyon szépek, a Ski Lounge bár különösen jól sikerült.

A szállodában egy európai színvonalú, első osztályú wellness részleget alakítottak ki, nagyon kellemes, tágas pihenő teremmel, finn szaunával, gőzkamrával, infra szaunával és egy szabadtéri pezsgőfürdővel. A wellness részleget a szállóvendégek ingyen használhatják. Természetesen a spában masszázs is kérhető.

A szálloda a Tatry Mountain Resorts-hoz tartozik, ár-érték arányban a legjobb az egész hegységben. A recepción rengeteg programot tudnak ajánlani a környéken, többek közt izgalmas overallos barlangtúrát a Holt Denevérek barlangjába. A télen-nyáron működő két szakaszos felvonó pedig se perc alatt felrepít a Chopokra, az Alacsony-Tátra legnépszerűbb hegyóriására.

A hotelhez nagy, fedett, ingyenes parkoló tartozik, a szálloda előtt játszótér is várja a kicsiket.

Gyakorlati tudnivalók

Cím: Horsky Hotel Srdiečko, Chopok-juh, Srdiečko, Horná Lehota 112, 977 01 Brezno

Megközelítés: a Besztercebányától (Banská Bystrica) Brezno felé tartó 66. sz.főútról Podbrezovánál balra a 72-es útra, majd Bystrá falu végén ismét balra Srdiečko felé. Az út végig ki van táblázva.

Telefon: +421 911 069 728

http://hotelsrdiecko.sk – angolul is!