Kirándulás tippek - Kirándulási lehetőségek Kirándulás tippek - Kirándulási lehetőségek Kirándulás tippek - Kirándulási lehetőségek

Játékszabályzat

A játék menete:
A játék a Facebookon,  a Kirándulástippek.hu Facebook rajongói oldalán zajlik május 1.  24:00 óráig. A kérdést tartalmazó bejegyzés alá várjuk kommentben a helyes megfejtéseket. A helyesen válaszolók között sorsoljuk ki a Fjällräven High Coast 18 hátizsákot, amelyet a Fenix Emerging Markets GmbH ajánlott fel.

Fontos tudnivalók:
A játéknak nem feltétele a szóban forgó bejegyzés megosztása, de nagyon megköszönjük, ha segítitek munkánkat egy tetszikeléssel és egy megosztással, mert így tudunk nektek a jövőben is hasonló nyereményeket elhozni ide, a Facebookra.
 
A nyeremény nem becserélhető, készpénzre nem váltható.

A játékban csak tizennyolcadik életévüket betöltött, magyarországi lakhellyel rendelkező, magyar állampolgárok vehetnek részt. 

A nyereményt május 5-én, délután sorsoljuk ki, a nyertes nevét Facebook oldalunkon közöljük. Személyes adatot csak a nyertestől kérünk be, és azt csak a nyeremény továbbítása céljából használjuk. A nyeremény kézbesítése után minden személyes adatot törlünk. 

A játékot nem a Facebook bonyolítja és szervezi, az csak a játék felületeként szolgát. A promóció független a Facebooktól, amely a promóciót nem támogatja, nem hagyja jóvá, ezért az nem kapcsolódik a Facebookhoz. Ebből kifolyólag a résztvevők semmilyen igénnyel nem fordulhatnak a közösségi oldal üzemeltetőjéhez.