Fantasztikus vízi élmények paradicsoma

A Dunántúl legnagyobb csúszdaparkja a Zalaegerszeg melletti Gébárti-tavi Szabadidőközpontban található AquaCity 7,5 hektáros területen 6000 négyzetméteres vízfelülettel, 10 óriáscsúszdával várja a vendégeket.

A csúszdapark

Gyönyörű környezetben a Gébárti-tó mellett a Termálfürdő szomszédságában találjuk a vízi vidámparkot. Az élményparkot elsősorban a rendkívül változatos csúszdák emelik ki az átlagból.

Az aquapark fő szenzációja a Twister, az egyenként több mint 100 m hosszú kalandcsúszda páros. A leghosszabb csúszda, a 122 méteres Őrült folyó, amin egy kétszemélyes csúszógumival tudunk lecsúszni. A leggyorsabb pedig a Kamikaze, amelyen szinte szabadesésében száguldunk a csobbanómedence felé. Ezeken kívül van még a Fekete Lyuk, ahol a zárt csőben vizuális- és hanghatásokkal felturbózva száguldhatunk, a szelídebb Anaconda és számos kanyargós kalandcsúszda.

A csúszdákon kívül is van élet a parkban, Magyarország legnagyobb hullámmedencéjében idézhetjük fel a tenger hullámzását vagy a 4 m mély ugrómedencében tehetjük próbára bátorságunkat három különféle magasságból. A népszerű Lassú Folyón pedig 300 méteren át ringatózhatunk a hatalmas úszógumiban. strandmedence és jacuzzik teszik teljessé az itt töltött időt.

A gyermekek számára vízi élményelemekkel gazdagon felszerelt bébi- és gyermekmedence áll rendelkezésre, mellette pedig szárazföldi játszótér várja a vizet megunt csöppségeket.

A sportrajongókat strandröplabda, kézilabda és focipálya is várja. A dombon egy kilátótoronyból csodálhatjuk meg a környéket, a Gébárti-tavat, az egész élményparkot.

Gazdag programkínálat, koncertek, cirkuszi előadások színesítik az élménypark kínálatát a nyári szezonban.

Gyakorlati tudnivalók

Cím: Zalaegerszeg, Fürdő sétány 2.

Telefon: +36 92/599-101

Nyitva tartás

2017. Június 18 – augusztus 31: minden nap 10 – 20 óráig.

Belépő

Részletes árlista a honlapon.

http://www.aquacity.hu