Ideális szálláshely a Felső-Tisza vidék felfedezésére

A Hunor Hotel és Étterem Vásárosnaményban, a Kraszna folyó partján parkövezetben várja a Felső-Tisza vidékére látogató vendégeket. A városka központjától nem messze lévő szálloda eszményi kiindulópontja a beregi, szatmári kirándulásoknak. A szálloda különlegessége, a tetőterében kialakított, interaktív eszközökkel felszerelt vadászati kiállítás.

Hunor Hotel szobái, étterme

A szálloda egészén végigvonul a vadászat és a természet szeretetének szellemisége. A standard szobák természetes anyagok felhasználásával, de modern stílusban kerültek kialakításra és csak rejtve fedezhetőek fel bennük a vadászjegyek.

A Superior szobák, illetve lakosztályok egyedi kialakításúak, melyek mindegyike egy fantázia névvel rendelkezik, ami visszaköszön azok hangulatán és berendezésén egyaránt, teljesen autentikus közeget teremtve a vendégek számára. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a régió egyik legjobb ár-érték arányú, színvonalas szállodája a Hunor Hotel.

A két épületben összesen 41 szobával, wellness részleggel és állandó vadászati kiállítással várják a vendégeket.

Az á’la carte étterem 120 fő befogadására alkalmas. A magyar konyha ízei mellett tájjellegű és különleges vadételeket is kóstolhatunk, a bárban pedig megízlelhetjük a híres szatmári, beregi pálinkákat.

Természetesen a szálloda esküvők, konferenciák, tréningek, és magán, illetve céges jellegű rendezvények teljes körű lebonyolítását is vállalja.

A standard szobák mindegyike 15 m2, légkondicionált, LCD Tv-vel, minibárral, WIFI internet csatlakozással, tágas szekrényekkel felszerelt. Elérhető franciaágyas és két külön ágyas kivitelben is.

A superior szobák mindegyike 20m2, légkondicionált, franciaággyal, LCD Tv-vel, minibárral, széffel, WIFI internet csatlakozással, tágas szekrényekkel felszerelt. Kizárólag franciaágyas kivételben érhetőek el.

A tágas lakosztályok pedig 25 m2 nagyságúak, légkondicionált, franciaággyal, LCD Tv-vel, minibárral, széffel, WIFI internet csatlakozással, tágas szekrényekkel felszerelt. Kizárólag franciaágyas kivételben érhetőek el.

Wellness

A szálloda jól felszerelt, barátságos, modern wellness részleggel is rendelkezik, melyet a szállóvendégek térítés nélkül használhatnak.

Nyitvatartás: minden nap: 11.00 – 20.00

Az úszó- és a gyermekmedence mellett pezsgőfürdő, finn és infra szauna merülőfürdővel, gőzkabin, sókabin, szolárium és még egy masszázságy is rendelkezésre áll.

Vadászati Kiállítás

A vásárosnaményi Hunor Hotel egyedülálló különlegessége, az épület tetőterében kialakított  állandó vadászati kiállítás, mely interaktív módon hang és képanyagok segítségével mutatja be négy kontinens vadásztrófeáit. A látványos kiállítás célja a vadászat szellemiségének és a természet szeretetének, távoli tájak élővilágának bemutatása.

A látogatás egy jól átgondolt koreográfia mentén történik. A látogatót a kiállító helyiségbe belépve először sötétség fogadja, láthatja, ahogy jön fel a nap, egyre több madár és vadállat – többek között oroszlán, kafferbivaly – hangját hallja. Végül az egész terem fénybe borul, s meg lehet alaposabban vizsgálni a vadakat. A látogatók tableten keresztül tájékozódhatnak a múzeumban elhelyezett vadak előfordulásáról, élőhelyeiről, a vad elejtésének körülményeiről.

A gyűjteményt a szállóvendégek és az étteremben fogyasztók külön belépő nélkül tekinthetik meg, de a kiállítás nyitva áll minden látogató előtt.

Nyitvatartás: minden nap 7.00-20.00

Belépő (nem szállóvendégeknek): felnőtt: 1000 Ft, diák, nyugd.: 800 Ft, gyermek (3-12): 600 Ft.

Gyakorlati tudnivalók

Cím: Hotel Hunor, Vásárosnamény, Szabadság tér 25.

Telefon: 06 30 372 4770

E-mail: info@hunorhotel.hu 

http://www.hunorhotel.hu/