Cukrászdák a Dunakanyarban

A Dunakanyar két cukrászda fellegvára Vác és Nagymaros.

Desszert Szalon

Vác, Köztársaság út 21.,

A magyar cukrászkirály, a cukrász világranglista előkelő helyezettje, Mihályi László saját üzlete a főtér mellett, a sétálóutcai részen egy régi ház földszintjén található, kis terasszal. Fantasztikus, egyedi, szemet és ízlelőbimbót gyönyörködtető sütemény kreációk, extrém gondossággal elkészítve, a modern cukrásztudomány bölcsője. A nem mindennapi süteményekért igen mélyen kell a zsebünkbe nyúlni!

Hétfő szünnap!

http://www.desszertszalon.hu/

 

Váci Csokizó

Vác, Március 15. tér 20.

Vác talán legismertebb vendéglátóhelye a méltán közkedvelt Csokizó a hangulatos, barokk főtér egy épületének aljában található. A zászlóshajó forró csokik, csoki különlegességek mellett nagyon finom a kávé és sokféle sütemény közül is válogathatunk. Gyerekbarát hely, játszósarokkal.

 

Eszterházy Kávézó

Vác, Liszt Ferenc sétány 1.

A váci Duna-parti sétány központi helyén lévő töretlen népszerűségnek örvendő fagyizó és kávézó, hangulatos terasszal.

 

Kézműves Fagylalt és Csokoládé

Nagymaros, Magyar u. 18.

A Dunakanyar talán legjobb fagylaltjai, abszolút eredeti, régi családi receptek alapján, a legjobb kézműves hagyományokkal, adalék- és színezőanyagmentesen. A fagyizó egyik oldalán csokibolt helyben készült kézműves csokoládák pazar választékával, másik oldalán meg egy kis francia pékség és delikátesz üzlet.

Hétfő szünnap!

 

Édeske Alíz Cukrász Műhelye

Nagymaros, Dózsa György utca 21.

Gyönyörűen helyrehozott, régi parasztházban találjuk ezt a fantasztikusan jó hangulatú, népszerű cukrászdát. Jó ízléssel berendezett belső terem játszósarokkal, jó időben pedig a hangulatos udvaron, a tornác mellett is üldögélhetünk a világoskék öntöttvas kerti székeken. Tradicionális receptek, minőségi alapanyagok. Kitűnő fagylaltok, kézműves csokik, finom sütik, remek házi bodzaszörp, shake-ek.

 

Vén Duna cukrászda

Verőce, Árpád út 36.

A 12-es főút melletti modern épületben lévő igen közkedvelt cukrászdában óriási a választék finomabbnál finomabb sütikből, fagyikból. Kötelező megállóhely a Duna-parti kerékpárút mellett. Klimatizált belső tér, hangulatos, Dunára néző kerthelyiség.

http://www.venduna.hu/