A bogácsi termálfürdő szálláshelyei

A fürdőhöz közvetlenül kapcsolódó szálláshelyek széles palettája az apartmanszállótól a panzión és apartmanházakon át a kempingig terjed, így a legkülönbözőbb igényeket is ki tudják elégíteni. Különlegességnek számítanak a Jurta Üdülőközpont egyedi épületei, amelyek a nagyobb céges vagy baráti társaságoknak, kiránduló osztályoknak biztosítanak külön szobás, mégis közös szálláshelyet.

A szállásdíjak minden esetben a fürdőbelépőt is tartalmazzák. A szállás 4 éves korig ingyenes, és a családok kényelmére ezen túl is nagy figyelmet fordítanak.

Thermál szálló

A szálló két különálló épülete a fürdő keleti (A épület, közvetlenül a főbejárat mellett), illetve nyugati (B épület) oldalán húzódik. Az összesen 18 darab, 2, 3 és 4 ágyas szoba többsége pótágyazható, illetve van, ahol eleve a berendezés része egy pótágyként funkcionáló egyszemélyes heverő. A B épület két 4 ágyas szobája pedig 6 fősre is bővíthető igény szerint.

A színvonalasan berendezett apartmanokban jól felszerelt konyha, fürdőszoba és televízió áll a vendégek rendelkezésére. A szobák – az A 105 számú kivételével – erkélyesek. A szálló törülközőt, és igény szerint babaágyat, -kádat és etetőszéket is biztosít.

Az "A" épületben található 6 személyes finn szaunát és a fedett medencét mindkét épület, valamint a Jurta apartman és a Panzió vendégei is ingyenesen használhatják – a többi fürdő- és szállóvendég pedig külön karszalag váltásával veheti igénybe.

Panzió

A fürdő déli részén fekvő panzió 5 szobája közül a 4 ágyasokban a berendezés része egy-egy pótágyként is használható fotelágy, de szükség esetén ezekben a szobákban még egy pótágy elhelyezhető. A 2 ágyas szobák nem pótágyazhatók.

A Panzió lakrészeihez közös használatú, felszerelt konyha és fürdőszoba tartozik. Törülközőt, és igény szerint babaágyat, -kádat és etetőszéket is biztosítanak. A társalgó – ahol szintén lehet televíziót nézni – erkélyéről belátható az egész fürdő.

A szobák ára a fürdőbelépő mellett tartalmazza a szálló "A" épületének földszintjén található belső medence és finnszauna használatát is. Parkolni a panzió mellett, az úgynevezett gazdasági udvarban lehet.

Jurta üdülőközpont

A Jurta üdülőközpont névadója az a három kör alaprajzú, jurtát formázó épület, amelyekben nagyobb csoportokat lehet együtt, mégis kisebb szobákban elhelyezni. Az üdülőközpont másik részén 5 ikerház 10 apartmanja várja a vendégeket. Egy-egy jurta-, illetve apartmanház akadálymentes.

Az üdülőközpont minden szobájában igény szerint babaágyat, -kádat és etetőszéket is biztosítanak.

A Jurta üdülőközpont vendégeinek a kényelmét szolgálja a május közepétől szeptember közepéig működő, befedhető medence, melynek vize 28-30 Celsius-fokos.

A rekortán borítású, kivilágítható sportpályán számos sport űzhető: lehet focizni, kosárlabdázni, röplabdázni, teniszezni és tollasozni is. Sporteszközök bérelhetők. Az üdülőközpont területén kialakított tűzrakóhelyeken lehet bográcsozni, szalonnát sütni, és grillezésre is van lehetőség. A recepciónál nyilvános wifi-pont található.

A Jurta üdülőközpont szállásdíjai is tartalmazzák a fürdőbelépőt.

Kemping

A fürdő északi részén, annak parkjától le nem választva található a mintegy 250 sátor és lakókocsi elhelyezésére alkalmas kemping. A füves területen árnyat adó fák alatt kereshetnek maguknak sátorhelyet a vendégek – de választhatják a kemping faházait is. A közelmúltban teljesen felújították a zuhanyzók, a konyha, a mosókonyha és a vécé épületét.

Áramvételezési lehetőség 20 méterenként található. Az áramhasználatért külön nem kell fizetni, viszont hosszabbítót nem tudnak adni, arról mindenkinek magának kell gondoskodnia. A kemping területén szabadtéri sütés-főzésre kijelölt helyek is találhatók.
Külön díj ellenében kutya behozható. A kemping díja tartalmazza a fürdő területén lévő kinti medencék használatát.

A kemping nyitva tartása szezonális, április 15–október 15. között várja a vendégeket. A nyitás és zárás időpontját befolyásolhatja az időjárás.

Gyakorlati tudnivalók

Cím: Bogács, Dózsa György út 16.

Megközelítés: Egerből Noszvajon keresztül 18 km, az M3 autópálya mezőkövesdi lehajtójától (18 km) Mezőkövesden keresztül érhető el Bogács. A falu központjától, az Y alakú útelágazástól Noszvaj felé még 100 m a fürdő és parkolója.

Telefon

Thermál szálló: 49 534 410

Jurta üdülőközpont: ápr–szept.: +36 49 534 018; okt–márc.: +36 49 534 410

Kemping: ápr–szept.: +36 49 534 018; okt–márc.: +36 49 534 410

http://www.bogacsitermalfurdo.hu/szallasajanlataink1