A Pesti Disznó nem csak bisztró, hanem élmény a javából

A Pesti Disznó közvetlenül az Operett Színház mellett, a Pesti Broadway szívében várja azokat, akik szeretik az egyszerű magyar fogásokat kicsit újragondolva, megújítva. A Pesti Disznó és csapata azonban nem kísérletezik a magyar konyhával, hanem játszik vele. Kantuly István, séf fiatalos fantáziája, szaktudása és szenvedélye garantálja, hogy a friss alapanyagok olyan formában és ízvilággal kerüljenek a tányérra, amelytől elégedett mosoly ül ki minden vendég arcára. És ha már kortárs magyar bisztrókonyha, a Pesti Disznó bor- és pálinkakínálata is egyedülálló örömforrás.

Nem szerencsés valamit azzal leírni, hogy mi nem, ez esetben mégis a nemeken keresztül fogható meg leginkább a Pesti Disznó lényege. Nem étterem, nem falatbár, nem borbár, hanem ezek összessége a Pesti Disznó. Meleg ételek és könnyű kóstolók, látványkonyha és napi menü, mindez a boroktól roskadozó borpolcok mellett fogyasztva. Ez a Pesti Disznó

Az étel- és az italválaszték kialakításakor az a szándék vezérelt minket, hogy mindenből kicsemegézzük a legjobbat, hogy aztán abból a magunk ízlése szerint álljon össze az a kínálat, amely vendégeinket is elégedettséggel tölti el.

Étlapunk fogásai friss, nagyrészt magyar termelőktől beszerzett alapanyagokból készülnek. A gyakorta változó kínálatot azonban nem csak a mi fékezhetetlen fantáziánk hajtja, hanem a friss alapanyagok diktálta szezonalitás és a vendégeink igénye is. Ugyanakkor a legkedvesebb ízeket igyekszünk megőrizni és egész évben vendégeink asztalára varázsolni.

A fenti elveknek megfelelően válogattuk össze a Pesti Disznó italkínálatát is, nagy hangsúlyt helyezve a kiváló magyar borokra és pálinkákra. A folyamatosan bővülő borkínálat révén 16 pincészet és majd egy tucat borvidék képviselteti magát a polcokon, a szemet gyönyörködtető látványt pedig hat pálinkafőzde 36 pálinkája teszi teljessé.

Mindezt egy olyan környezetben, mely egyszerre laza és elegáns, ahová jó betérni egy gyors ebédre vagy egy smarnira, és ahol el lehet tölteni az estét borozgatva és dúskálva a gasztronómiai örömökben.

 

Kantuly István és a Pesti Disznó Bisztró Csapata

 

Gyakorlati tudnivalók

Cím: Budapest VI., Nagymező u. 19.

Telefon: +36 1 951-4061 

Nyitva tartás: Minden nap 11.00 - 24.00

Árkategória: 

Előételek, levesek: 700-1.500 Ft
Főételek: 1.600- 5.000 Ft
Desszertek: 800-1100 Ft