Fuss, túrázz, bringázz a GeoGO több mint 500 virtuális útvonalán Magyarország legfestőibb tájain!

 

A kialakult helyzetben tömegrendezvényeken nem tudunk találkozni, de a GeoGO segítségével mégis egy közös virtuális felületen teljesíthetünk útvonalakat, akár túrázva, futva vagy kerékpározva. A GeoGo-hoz kapcsolódott az Ötpróba közössége is ahol az alkalmazás segítségével, a Maradj Fitten program több mint száz útvonalát teljesíthetik az ötpróbázók ingyenesen. Ideális lehetőség, remek választás természetben, jó levegőn eltöltött aktív tevékenység egyénileg vagy akár kis csoportokban is.

GeoGo oldal – virtuális pontgyűjtés

A GeoGo túrák teljesítménytúrákhoz hasonlíthatók, azaz a túrákat meghatározott útvonalon, meghatározott szintidőn belül kell teljesíteni. Lényeges különbség, hogy a túrák nem rendezvényként kerülnek meghirdetésre, így egyénileg és csoportosan, de mégis igazoltan bármikor teljesíthetők. A túrák teljesítését a GeoGo alkalmazással kell igazolni. A jelenleg több mint 500 útvonal között megtalálhatóak rövidebb séták és komoly kihívást jelentő 100 km-es túrák is, de az útvonalak lehetőséget adnak a futás és kerékpár sportágak teljesítésekre is, tavasszal pedig készülünk a kajak-kenu útvonalakra.

A GeoGo oldalon már elérhető az Ötpróba – Maradj Fitten Teljesítés is, amely a 25.000 tagot számláló Ötpróba regisztrációval rendelkezőknek több mint 100 díjmentes útvonalat kínál az ország különböző részein, így az ötpróbázók sem maradnak pontgyűjtési lehetőség nélkül. A virtuális pontokból havonta max. 6 pont gyűjthető, így van lehetőség virtuálisan teljesítve gyarapítani a garantált jutalmakra beváltható ötpróba pontok számát. Csatlakozz és Maradj Fitten az Ötpróbával!

Mi az az Ötpróba?

Hazánk legnagyobb szabadidősport-sorozata, az Ötpróba Magyarország egyik legnagyobb, közel 25 000 tagot számláló szabadidősport-közössége, ahol a legszínvonalasabb hazai sportprogramok közül lehet választani. Évente 120-nál is több eseményen lehet gyűjteni az Ötpróba-pontokat 5+1 sportágban (futás, úszás, túrázás, kerékpár, kajak-kenu + triatlon), melyeket értékes sportfelszerelésekre lehet beváltani. Ráadásul a helyszínekre történő utazáshoz félárú vasúti kedvezményt is lehet igényelni! Alkalmazkodva a jelenlegi körülményekhez, az Ötpróba pontok már virtuálisan is gyűjthetőek a GeoGO oldalán!

Hogyan működik a GeoGo?

A program használatához nem kell más, csak egy okostelefon. A GeoGO oldalon egy gyors regisztráció után, valamint az Ötpróba azonosító megadásával már ki is lehet választani a leginkább tetsző útvonalat. Indulás előtt mindenképp szükséges ellenőrizni a helymeghatározás állapotát, mert ennek aktiválása nélkül nem indítható el a teljesítés. Ha ez rendben van, a program már mutatja is az aktuális helyzetünket és jelzi, hogy kezdődhet a teljesítés.

Az útvonalak között mindenki megtalálja az edzettségi állapotának megfelelőt a könnyen teljesíthető szinttől egészen az extrém kihívásokig, Magyarország szinte mindegyik régiójában, három sportágban (futás, túrázás, kerékpározás).

Ötpróba – Maradj Fitten: Budapest - Gellért-hegyi kilátások

Az Ötpróba – Maradj Fitten pályák közül az egyik leglátványosabb útvonal a Gellért-hegyen át teljesíthető, melynek adottságai eltérnek az eddigi Gellért-hegyi túra útvonalaktól.

Az útvonal a Csörsz utcából indulva érinti a Szent Gellért szobrot, majd egy olyan kilátási pontot, melyről a Szabadság híd látványa tárul elénk. A pálya tovább folytatódik a Szabadság szoborhoz, majd a Sziklakilátó után visszavezet a kiindulási ponthoz.

A pálya 8,2 km hosszú, gyalog és futva is teljesíthető.

Megszerezhető Ötpróba pontok száma: 2 pont

A méltán népszerű Gellért-hegyen kívül személyes kedvenceink a Budapest külső kerületeinek legszebb részeit láncra fűző, rövid, könnyen teljesíthető túrák, mint pl. a Rákos-, vagy Szilas-patak mentén vezetett útvonalak. Legtöbb megyeszékhelyünk is büszkélkedhet már egy-két nagyszerű Maradj Fitten túrával, a városnézéseket remekül lehet fűszerezni egy-egy sportosabb kihívással.

Keress bennünket a Facebookon!

(X - Szponzorált tartalom)