Természetközeli szállás a ceglédi fürdő mellett

Budapest környékének legszínvonalasabb fürdőkomplexumánál várja a látogatókat a színvonalas, kellemes környezetben fekvő, szépen gondozott területen lévő Apartmanpark és Kemping, mely vendégeinek korlátlan gyógy- és strandfürdő használatot biztosít.

Az Apartmanpark és Kemping bemutatása

Az Apartmanpark és Kemping közvetlen a termálfürdő mellett nyitotta meg kapuját a vendégek előtt. A kempingben a 120 db számozott, árammal és részben ivóvíz, csatornacsatlakozással ellátott parcellát zöld sövény választja el egymástól.

A modern, újonnan épült vizesblokkban a zuhanykabinok öltözőfülkével és ajtóval felszereltek. A vizesblokkban külön, a mozgássérültek részére kialakított helyiség áll rendelkezésre.

A kempingben 36 db, összesen 144 fő elszállásolására alkalmas modern, fűthető apartman épült, minden kényelemmel, konyhával, zuhannyal, WC-vel felszerelve. Minden apartman televízióval, hűtőszekrénnyel, teljesen felszerelt konyhával, főzőlappal, mikrohullámú sütővel rendelkezik. Az apartmanokban hálószoba és nappali található, így családoknak (2-4 fő) ideális. A padlófűtéssel fűthető, kb. 30 négyzetméteres apartmanok 4 személyesek, a hálószobában egy franciaágy, a nappaliban pedig egy kihúzható kanapé található.

A vendégek a szomszédos termálfürdőt korlátozás nélküli átjárással vehetik igénybe. Minden eltöltött 2 éjszaka után 1 napos belépő jár az Aqua Centrum Csúszdaparkba

A területen bográcsozó helyek, csocsó, biliárd, ping-pong asztal, és egy 75 m2-es, fedett szabadtéri pavilon is szolgálja a vendégek szórakozását.

Az Apartmanpark és Kemping területén élelmiszerbolt üzemel. Színvonalas étterem a szállástól 400 méterre található.

Az Apartmanpark és Kemping egész évben nyitva van!

Gyakorlati tudnivalók

Cím: Cegléd, Fürdő utca 27-29.

Telefon: +36-53/501-177

Megközelítés:

Budapest felől a 4-es főúton Ceglédbercelnél jobbra kanyarodva a táblákat követve, a faluban balra fordulunk, majd a vasúti átkelő után jobbra érjük el a fürdőt. A 4-es útról Cegléd Öreg-szőlők felé is el lehet jönni, Cegléd irányába haladva átkelünk a sorompónál, majd a táblánál jobbra térünk le, innen még 5 km a fürdő. A városból a Budai úton tudjuk megközelíteni a gyógyfürdőt, a központból 7 km.

E-Mail: camping@cegleditermal.hu

http://www.cegledfurdo.hu/index.php?t=apartman_es_kemping